07.10.2019

Din Görevlilerinden Huzurevi Ziyareti

Çukurova  Camiler ve Din Görevlileri Haftası etiklikleri kapsamında ilçede bulunan bazı kamu kurum ve kuruluşlara ziyaret edildi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün Vaizeler Ayşe Zenbilci, Betül Barış Kavlak, Müftülük Çalışanları  Mesut Arı Kuran kursu öğreticileri ve Ögrencileri huzurevi’ni ziyaret ettiler

Müftü Gün ,daha sonra İlçe Emniyet ve diğer kamu kuruluşlarını ziyaret eden Müftü Hüseyin Gün, "Camiler haftası ve yapılacak faaliyetlerin milletimiz ve ülkemizin huzur ve barışına birlik ve kardeşliğine katkı sağlamasını niyaz ederim. Camiler ve Din Görevlileri Haftasının ilimize, ülkemize ve âlem-i İslam’a hayırlar getirmesini temenni ederim. Değerli meslektaşlarımızı fedakârane hizmetlerinden dolayı tebrik eder, ahirete intikal eden meslektaşlarımıza da Yüce Allah’tan rahmet dilerim. Ayrıca camilerimizin yapımında emeği geçen hayırseverlerden ahirete intikal edenlere Cenâb-ı Hak’tan rahmet, hayatta olanlara da sağlık ve afiyetler niyaz ederim." şeklinde konuştu.

Huzurevi sakinleri ise din görevlilerinin haftalarını kutlayarak ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiler.