19.11.2018

Çukurova Uluyol Camii'nde Gençlerle Sohbet

“Cami Gençlik Buluşmaları” kapsamında yatsı namazından Uluyol Camii’nde her hafta Cuma günleri yatsı namazından sonra gençler için sorulu- cevaplı, dini sohbet yapılıyor. Bütün mahalle sakinleriyle gençlerin büyük ilgi gösterdiği sohbet programında gençlerin soruları cevap buluyor.
Uluyol Camii Din Görevlisi Adil Satan’ın düzenlediği haftalık sohbet programı etkinliğinde birlikte kılınan yatsı namazından sonra gençlerle ve gençlik sorunları üzerinde sohbet edildi. Çok sayıda Gençlerin katılımıyla gerçekleşen program sırasında ayrıca çiğ köfte yoğuruldu. Neşeli bir ortamda hep beraber çiğ köfteler yenildi.
Bu haftaki sohbet programın konuğu olan Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün namazın ardından yaptığı konuşmada, “Çocuklarımız, gençlerimiz bizim için çok önemli, geleceğimizi kendilerine emanet edeceğimiz en önemli varlıklarımızdır” dedi.
Çocukların, gençlerin eğitimlerine önem verilmesi gerektiğine değinen Müftü Gün, bu konuda hususi gayret gösterilmesi gerektiğini söyledi.
Uluyol Cami İmam Hatibi Adil Satan’da; "Birlik, beraberlik ve kaynaşmaya vesile olan bu tür programlar gençlerimiz tarafından büyük ilgi görmektedir. Her Cuma yatsı namazı sonrası düzenlenen gençlerle sohbet programı camimizde devam etmektedir. Herkesi bu etkinliğimize bekliyoruz. Ayrıca bu vesile ile Bu haftaki konuğumuz Çukurova Müftümüz Hüseyin Gün’e değerli bilgi ve tecrübelerini paylaşımları sebebiyle kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.