17.08.2018

Çukurova'da Yaz Kur'an Kursları Sona Erdi

Çukurova  Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren yaz Kur’an kurslarının düzenlenen programla sona erdi.

Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün, yaptığı konuşmada, tatil döneminde çocukların kurslarda hem eğlenme hem de dini bilgiler öğrenme imkanı bulduklarını söyledi.

Çok yararlı bir eğitim dönemi geçirdiklerini belirten Yıldırım, şöyle konuştu:

"Yaz ayı çocuklarımız için çok önemli. Çocuklarımız hem tatilin tadını çıkardılar hem de dini eğitimlerini aldılar. Çocuklarımızı ufak yaşlarda bu eğitimlerini almaları ileri ki yaşları için çok önemli. Çok verimli bir yaz eğitim dönemi geçirdik. Çocuklarımıza Kur'an öğretmenin yanında yararlı dini bilgileri verdik. Her yıl bu kurslarımız devam edecek. Bugün de başarılı öğrencilerimize sertifikalarını vereceğiz."

Program, ilahiler ve kursa katılan çocuklarla birlikte çekinilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.