02.08.2018

Çukurova’da Yaz Kuran Kursu Öğrencileri Ödüllendirildi

Çukurova’da Yaz Kuran Kurslarında düzenlenen Kuran-ı Kerim ve ezan okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Çukurova  Müftülüğe bağlı camilerde yaklaşık iki ay süreyle Yaz Kuran Kurslarına katılan öğrenciler için, programlar düzenlendi.

Programa İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, din görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Ramazanoğlu ve İnce Camiilerinde Yaz Kur'an Kursuna devam eden öğrenciler arasında  ezan yarışması ve Kuran-ı Kerim yapıldı.

Müftü Hüseyin Gün, yaz aylarında Müftülük bünyesinde bulunan cami ve Kuran kurslarına yaz kursları düzenlendiğini, bu kurslara katılan öğrencilere, Kuran-ı Kerim okuma, hadis ve genel ahlaki konularda eğitimler verildiğini ifade etti. Kursların daha eğlenceli geçmesi için çeşitli etkinliklerde gerçekleştirildiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim ve ezan okuma yarışmaları gerçekleştirildi. Yarışmada yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrenciler arasından 1. Mustafa Gücük, 2. Salih Altun  3. Okan Yılmaz oldu.  Yarışma sonunda çeşitli hediyeler ve ikramlar  verildi.