31.07.2018

Yaz Kuran Kurslarında Kuran-ı Kerimi Okuma Bayramı Etkinlikleri Başladı

Mehmet Baysal Hoca Camii Kur’an Kursunda Kur’an Okumaya geçen öğrencilere taç giyme töreni düzenlendi. Kurs yöneticisi Zehra DERELİ ve kurs öğreticilerinin organize ettiği, velilerin ve öğrencilerin de hazır bulunduğu programda Çukurova Müftülüğü ADRB vaizi Ayşe ZENBİLCİ günün anlam ve önemine binaen kısa bir konuşma yaptı. En hayırlı olmanın yolunun Kuranı öğrenip gereği gibi okumak ve anlamaktan geçtiğini, bunu da en sağlam öğreten yerlerin Camilerimiz ve Kur’an Kurslarımız olduğunu vurguladı. Suffenin birer şubesi olan Kur’an Kurslarını dolduran öğrencileri tebrik ederken onların devamlılığını sağlayan velilere de teşekkür etti.

Öğrencileri motive etmek, velilerle buluşmak amacıyla hazırlanan programda ödüllü bilgi yarışmaları, tiyatro gösterisi, ilahi ve şiir dinletisi ve taç giyme merasimi yapıldı. Okuma bayramının sonunda velilerin hazırlamış olduğu çeşitli yiyecekler öğrencilere ikram edildi.