18.05.2018

Müftülüğümüzden Engelli Öğrencilerine İftar Programı

Çukurova  İlçe Müftülüğümüz tarafından işitme engellilere yönelik iftar programı düzenlendi.

İlçe Müftümüz Sayın Hüseyin Gün’ün önderliğinde Zeynel Abidin Üçgül Camii Kız Kuran Kursu  Öğreticisi Neşe Kayacı’nın koordinasyonunda düzenlenen iftar yemeğine işitme engelli Öğrenciler katıldı.

Müftümüz Sayın Hüseyin Gün,  Seyhan İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencilerine  verilen iftarda yaptığı konuşmada, ramazan dolayısıyla birçok yerde iftar programlarının düzenlendiğini ancak bu iftarın çok anlamlı olduğunu belirterek şunları söyledi:

Dua sonrası konuşan Müftü Gün, “İftar sofralarımızı şenlendirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte iftar yapmaktan hepimiz mutlu ve huzurluyuz. Yüce Mevla evimize, toplumumuza, çevremize, ülkemize, bütün İslam alemine ve insanlığa huzur ve mutluluklar bahşeylesin. Hepimizin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ediyorum” dedi.