15.01.2018

Minikler Kurana Geçmenin Sevincini Yaşadılar

Çukurova İlçe Müftülüğümüze bağlı Salihe Uluğ 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencilerine Kur’an-ı Kerim’e geçme merasimi yapıldı.

Programa Çukurova İlçe  Müftümüz Hüseyin Gün, misafirler ve öğrenci velileri katıldı.

Program minik öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda konuşan İlçe Müftüsü Hüseyin Gün “Yavrularımız için böylesi bir merasime katılmak ve onların sevincine ortak olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yavrularımızın gerek Kuran okumaya başlamaları gerekse temel İslami bilgileri öğrenmeleri, geleceğimiz olan yavrularımız için hayati bir öneme sahiptir. Bu hususta emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyor, yavrularımızı ve ailelerini de göstermiş oldukları gayretten dolayı tebrik ediyorum. Cenab-ı Hak hepinizden razı olsun” diyerek miniklerin bir ömür boyu Kuranı ellerinden düşürmemeleri niyazında bulundu.

MİNİK ÖĞRENCİLER KURAN'A GEÇMENİN SEVİNCİNİ HEM YAŞADILAR HEM DE YAŞATTILAR...

Akabinden Kur’an-ı Kerim’e geçen öğrencilere hediye edilmek üzere hayırseverlerin almış olduğu Kur’an-ı kerimler, Kur’an-ı Kerim’e geçen öğrencilere İlçe Müftüsü Hüseyin Gün tarafından verildi. Müftü Gün, Kur’an- Kerim’e geçen çocuklar ile birlikte hazırlanan pastayı kesti. Öğrencilere verilen hediyelerin akabinde çekinilen fotoğrafın ardından program sona erdi.