28.12.2017

Kaymakamız Ve Müftümüz Şehit Polis Memuru Durmuş Polat ve Şehit Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak’ın Ailelerine Ziyaret

Kaymakamımız Osman Sarı, 2016 yılında terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Durmuş Polat'ın Eşi Vahide Polat ile 31 Mayıs 2017 tarihinde meydana gelen Uludere İlçesi'nde gerçekleşen helikopter kazasında şehit olan Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak’ın babası Hayati Sığınak ve Annesi Semiha Sığınak’ı ziyaret etti.

Kaymakam Sarı, şehitlerimizi rahmetle andığını dile getirerek, “Şehitlerimizin yakınları bize milletimizin emanetidir ve onlara her zaman kapımız açıktır.” dedi.

Ziyarette İlçe Müftüsü Hüseyin Gün ve Huzurevleri Mahalle Muhtarı Mustafa Karaçor hazır bulundu.