06.10.2017

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Sabah Namazı Buluşması...

2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Adana Çukurova İlçe Müftülüğü tarafından Akşemsettin Camii’nde Sabah Namazı buluşması gerçekleştirildi.

Programa, İlçe Müftüsü Hüseyin Gün başta olmak üzere müftülük personeli, çevre camii İmamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle Halkının da yoğun ilgi gösterdiği program, sabah namazından önce Yasin-i Şerif okunmasıyla başladı. Sabah namazının cemaatle kılınmasının ardından İlçe Müftüsü Hüseyin Gün tarafından kısa bir sohbet icra edildi. Sohbetin akabinde toplu olarak salavat ve tesbihatlar getirildi ve Müftü Gün'ün birlik ve beraberliğe dair yapmış olduğu duaya amin denildi. Programın sonunda ise camiyi dolduran cemaate cami avlusunda kahvaltı ikram edildi.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçemizde çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz buluşmada hem cemaatimizle birlikte sabah namazımızı eda ettik hem de hep birlikte dualar edip ardından kahvaltımızı yaptık. Mahalle halkımız da programa katıldı. ve programdan memnun kaldıklarını ifade ettiler. Ben bu programı organize eden  Akşemsettin Cami İmam Hatibi Mustafa Damaksız’a, hizmet eden görevlilerimize, hayırsever vatandaşlarımıza ve programa katılan tüm cemaatimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.