06.10.2017

Müftülükten Personeline Moral Ziyareti

Adana’nın Çukurova İlçe Müftülüğü personeli, Camiler ve Din Görevlileri Haftası çerçevesinde ilçedeki hastalara moral ziyaretleri yapmaya devam ediyor...

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Çukurova İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, Şube Müdürü Kazım Karabekir Akbudak, Murakıplar Cemalettin Gülen ve Süleyman Nuri Dere , Tedavileri devam eden Kaşoba Mahallesi Çungurlu İmam Hatip Mustafa Türkiliş ile Pirili Mh.Abacılar Camii imam hatibi Arif Yüksekdağ ‘ı evlerinde ziyaret etti.

Tedavisi devam eden personelimize moral vermek, ona destek olmak amacıyla ziyarette bulunan İlçe Müftüsü ve ekibi acil şifa temennisinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnun kaldığını ifade eden İmam-Hatip Mustafa Türkiliş ve Arif Yüksekdağ, başta İlçe Müftü Gün’ü ve beraberindekilere teşekkür etti.

Emekli Olan Kamil Yel Hocamız Evinde  Ziyaret edildi

21.08.2017 tarihinde Emekliye Ayrılan Din Görevlisi Kamil Yeli Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Müftülük personeli tarafından ziyaret edildi.

Çukurova Esentepe Mh.Camii’nde uzun yıllar İmam hatip olarak görev yapan ve emekliye ayrılan Kamil Yel’i evinde ziyaret eden İlçe Müftüsü Hüseyin Gün ve beraberindekiler, sağlık ve sıhhat dileklerini ilettiler.