19.07.2017

Miraç Cami Kız Kuran Kursu Öğrencilerinin 15 Temmuz Programı

Miraç Cami Kız Kuran Kursu Öğrencileri, 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişiminin yıl dönümünde şehitlerimizi anmak gazilerimizin ve milletimizin kahramanlığını anlatmak için Semiha Yücel Akdeğirmen Ortaokulu
15 Temmuz çok amaçlı toplantı salonunda bugün bir anma programı düzenledi.

Gösteride katılımcılara hediye edilen bayraklar salondaki coşkuyu daha da arttırdı.

Program 15 Temmuz şehitleri için saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Miraç Cami Kız Kuran Kursu öğreticisi Emine Yürekli programın girişinde bir selamlama konuşması yaptı.  Sonrasında Kuran-ı Kerimden şehitler ile ilgili ayet ve mealleri okundu.

Programın sonunda 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler için okunan hatimlerin duası yapıldı. Çeşitli hediyeler dağıtılarak program son buldu.