20.04.2017

Salbaş’ta Kutlu Doğum Haftası Programı Coşkuyla kutlandı

Çukurova İlçesine bağlı Salbaş Mahallesinde düzenlenen Kutlu Doğum programı düzenlendi.

Salbaş Din Görevlileri ve Mahalle halkının desteğiyle düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cumali Döşlü, İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, Salbaş Anadolu Lisesi Okul Müdürü Murat Koçak, İlçe Müftülüğü Şefi Celal Mazlum, çevre Mahalle Din görevlileri, Öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Hacı Kalender Pütün Camii Müezzin Kayyımı Kamil Damaksızın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda açılış konuşması Okul Müdür Murat Koçak yaptı.

Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün "Hz Peygamber ve Güven toplumu “konulu konuşma yaptı.

Sonrasında Adana İl Müftülüğü ilahi gurubu ilahiler dinletisi, Sema gösterisi, Gül ve  kitap dağıtımı ile1000 kişiye yemek ikramı yapılarak program son buldu.