17.04.2017

Camilerde Kur'an Öğretimi Çukurovada büyük ilgi görüyor.

Diyanet İşleri Başkanlığının "Camilerde Kur'an Öğretimi" Çukurova İlçesinde büyük ilgi görüyor.

Çukurova Müftülüğüne bağlı 11 camide "Camilerde Kur'an Öğretimi" programı uygulanmaktadır.

Çukurova Müftülüğüne bağlı Ramazanoğlu Camiinde Cami İmam-Hatibi Doğan Alçı tarafından düzenlenen "Camilerde Kur'an Öğretimi" merasimle son buldu.

Merasime Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün, davetliler ve camide Kur’an öğrenen kursiyerler katıldı. Merasim gelen öğrenci ve misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.

Ramazanoğlu Camii İmam-Hatibi Doğan Alçı merasimde yaptığı konuşmada İlçe Müftümüz Hüseyin Gün’e ve emeklerinden dolayı öğrencilere teşekkür ediyorum dedi.

İlçe Müftüsü Hüseyin Gün de Kur’an öğrenmenin öneminden bahseden konuşmasında, “Yüce Kitabımız Kur’an bir hayat rehberi, insanları huzur ve mutluluğa götüren evrensel bir mesajdır. Sevgili Peygamberimizin, Peygamberliğinin en büyük mucizesidir. Kur’an-ı Kerimi okuyup, onun muhteviyatını öğrenmeye çalışmak her Müslüman için önemli bir görevdir. Başta hocamızı ve sizi en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.

Merasim’in sonunda İlçe Müftüsü Hüseyin Gün çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı Cami görevlisi Doğan Alçı‘ya teşekkür etti. Öğrencilere Başarı belgelerini verdi.