11.06.2018

Sabancı Merkez Camii'nde Kadir Gecesi Coşkusu

Adana'da vatandaşlar Kadir Gecesi'nde Sabancı Merkez Camii'ne akın etti. Sabancı Merkez Camii, Kadir Gecesi'nde ibadet etmek isteyen vatandaşlarla dolup taştı, camide yer bulamayan birçok kişi namazlarını bahçede kıldı.

Kadir Gecesi Özel Programı; İl Müftüsü Hasan Çınar'ın gecenin anlam ve önemini belirten sohbeti ile başladı. Akabinde, Kur'an-ı Kerim'in nüzulünün 1408. yılı münasebetiyle vatandaşlarımız tarafından okunan 72 tefsir, 451 meal ve 13.608 hatimin duası İl Müftüsü Hasan Çınar tarafından yapıldı. Daha sonra enderun usülü teravih namazı ve tesbih namazı kılınarak mevlid-i şerif ve kasideler okundu. Teheccüd namazından sonra 5.000 kişilik sahur yemeği ikramı yapıldı.

Ayrıca, Kızılay kurduğu kan toplama çadırlarında vatandaşlarımızın kan bağışlarını kabul etti.