25.04.2018

Hakkı Polat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Kandil Programı

Hakkı Polat Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nde kandil programı düzenlendi. Düzenlenen programa, İl Müftümüz Hasan Çınar, Yüreğir İlçe Müftümüz Celal Büyük, Yüreğir Vaizi Betül Barış Kavlak, Adana İl Milli Eğitim Müdür V. Hayati Koca, Hakkı Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Meryem Karayazıcı, okulun öğretmenleri ve öğrencileri ile Adana İl Müftülüğü Koro Şefi Tarık Karadağ katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Hakkı Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Meryem Karayazıcı’nın konuşması, Adana İl Milli Eğitim Müdür V. Hayati Koca’nın hitabeti ve Adana İl Müftüsü Hasan Çınar’ın konuşması ile devam etti.

Hakkı Polat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında yapılan 40 Hadis yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeyrek altın takıldı.

Program Adana İl Müftülüğü Koro Şefi Tarık Karadağ’ın seslendirdiği ilahiler ile son buldu.