23.03.2018

DİNİ YAYINLAR GENEL MÜDÜRÜ DR. FATİH KURT KONFERANS VERDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt'un konuşmacı olarak katıldığı "Çanakkale'yi Anlamak" konulu konferans, 23.03.2018 tarihinde Çukurova İlçesi Ramazanoğlu Camii Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Konferans, İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftümüz Hasan Çınar açılış konuşmasını yaptı. Çanakkale sinevizyon gösterimi ve kaside okunması sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt sahneye davet edildi.

Kurt yaptığı konuşmasında, Çanakkale'yi Anlamak üzerine yaşanmış gerçek olayları ve günümüzde hala diri olan Çanakkale Ruhunu, şehitliğin ne demek olduğunu, Allah için yaşamayı çeşitli yönleriyle anlattı.

Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz'ün de misafir olarak katıldığı konferans, hediye takdimi ve İl Müftümüz Hasan Çınar'ın, şehitlerimiz için okunan hatimlerin duasını yapması ile son buldu.