26.12.2017

Eşlerin Birbirlerine Karşı Görevleri Semineri Verildi

Adana İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen AİLE OKULU Projesi kapsamında başlayan eğitimlerimizin 5. Haftasında, ADRB Vaizi Fadime TAŞ tarafından; “Eşlerin Birbirlerine Karşı Görevleri” semineri verildi.

Adana İl Müftülüğü Eğitim Salonunda Pazar günleri saat 14:00’de yapılan eğitimde, ailede eşlerin birbirlerine karşı hakları ve sorumlulukları bağlamında dikkat edilmesi gereken hususlar gündeme taşındı. Eşlerin birbirlerine sevgiyle ve merhametle muamelede bulunmasının hem ailede huzurun tesisi hem de Allah’ın bir emri olduğuna vurgu yapılarak, iyi geçinmek, birbirlerinden sorumlu olmak, birbirlerine emanet gözüyle bakabilmek, şefkatli olmak, şiddetten uzak durmak, saygılı olmak gibi görevlerinin olduğu anlatıldı.