20.11.2017

AİLE OKULU SEMİNERLERİ 19 KASIM PAZAR GÜNÜ ADANA İL MÜFTÜLÜĞÜ'NDE BAŞLADI

Adana İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından evli çiftlere yönelik Aile Okulu Seminerleri 19 Kasım Pazar günü Adana İl Müftülüğü'nde başladı.

Müftülüğümüze ait eğitim salonunda yapılan seminere önceden kayıt yaptıran aileler katıldı. Kadın ve erkek kavramları, Kuran ve Hadis ışığında Ailenin önemi gibi hususların anlatıldığı eğitim yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Eşler arasında sevgi, saygı, iletişim, manevi rehberlik, çocuk eğitimi gibi temel hususların verileceği eğitimler 10 hafta boyunca devam edecek. Haftalık uygulamalarla zenginleştirilen içerik, eşlerin birbirleri ile nitelikli zaman geçirmeleri ve birbirlerini daha iyi anlamaları böylece ailede muhabbetin tesis edilmesi hedeflenmektedir.