05.06.2018

ŞEHİT PİYADE SÖZLEŞMELİ ONBAŞI MUHAMMET KOÇ DUALARLA UĞURLANDI

Hakkari İli Şemdinli İlçesi Aktütün beldesinde, iş makinalarının güvenliğini sağlamakla görevli askeri personele yönelik, bölücü terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Muhammet Koç, memleketi Adana’da toprağa verildi.

Öğle saatlerinde Adana Havaalanına getirilen ve şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Mahmut Demirtaş ile askeri ve mülki erkanın karşıladığı Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Muhammet Koç’un naaşı, burada düzenlenen törenin ardından Merkez Camii’ne getirildi.

İl Müftüsü Hasan Çınar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Muhammet Koç,  Asri Mezarlıktaki şehitlikte dualarla son yolculuğuna uğurlandı.