14.05.2018

Nuri Çomu Camii İbadete Açıldı

Kurucusu oldukları Sunar Şirketler Grubu ile bölgesine ve Türkiye ekonomisine katkıda bulunan Çomu Ailesi, yapımını üstlendiği Nuri Çomu Camisi ile Adana’ya önemli bir eser kazandırdı.

Adana sosyal çevresine yön veren STK’ların ve kent protokolünün katılımıyla gerçekleşen açılış merasimi, kılınan Cuma namazı ile devam etti. Cuma namazının ardından cami cemaatine yemek ikramında bulunuldu.

Sunar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çomu yaptığı konuşmasında; Adana’nın 5 büyük camisinden biri olan ve yaklaşık 4 bin 500 kişi kapasiteli camimizde bölge halkımıza hizmet edecek çok amaçlı salonlar da projelendirildi. Diyanet İşleri Başkanlığımız ile imzaladığımız protokoller çerçevesinde cami projemiz Diyanet ile işbirliği halinde yürütüldü. Protokole uygun olarak tüm masrafları ailemiz tarafından karşılanan camimiz, bugünden itibaren Diyanet’e devredilecek. Biz bu cami için çok gayret ettik, çok emek sarf ettik ancak şunu bilmeliyiz ki muvaffakiyet sadece Allah’tandır.” dedi.