27.04.2018

Feke Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçelerimize Ziyaret

İl Müftümüz Hasan Çınar, müftü yardımcılarımız Selami Bayrakçi ve Ahmet Hilmi Yazar ile birlikte Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçelerimize ziyarette bulundular.

Feke'de Belediye Konferans Salonu'nda ilçede görev yapan din görevlilerimiz ile toplantı yapılarak güncel konular değerlendirildi. Ardından Saimbeyli İlçe Müftülüğü'ne geçilerek kısa süre önce göreve başlayan İlçe Müftüsü Mustafa Erdem makamında ziyaret edildi. Saimbeyli Halk Eğitim Merkezi'nde ilçedeki din görevlilerimiz ile toplantı yapıldı. Toplantı sonrası Saimbeyli'de esnaf ziyareti yapılarak Tufanbeyli İlçesine geçildi. Tufanbeyli'de de din görevlilerimiz ile bir araya gelen İl Müftümüz Hasan Çınar, tüm personelimize görevlerinde başarılar diledi.