18.03.2018

SAİMBEYLİ İLÇE MÜFTÜSÜ MUSTAFA ERDEM GÖREVİNE BAŞLADI

Kilis İl Müftü Yardımcısı iken, Adana/Saimbeyli İlçe Müftülüğü'ne atanan Müftü Mustafa Erdem yeni görevine başladı.

1968 Adana Kozan İlçesi Ilıca Köyü doğumlu olan Mustafa Erdem; İmam-Hatiplik, Vaizlik, Elazığ/Alacakaya, Adana/Aladağ, Rize/Kalkandere'de Müftülük, Kilis'te İl Müftü Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Kilis İl Müftü Yardımcılığı görevinden 12.03.2018 tarihinde ayrılan Müftü Mustafa Erdem, 13.03.2018 tarihinde Adana/Saimbeyli İlçe Müftülüğü görevine başladı.

Göreve başladığı gün bir açıklama yapan Saimbeyli İlçe Müftüsü Mustafa Erdem; "Allah (c.c)’ un insanlığı dünya ve ahiret saadetine ulaştırmak üzere gönderdiği son din İslâm’ın gönüllü hizmetçisi olarak atandığım Adana İli Saimbeyli İlçesi'nde halkımıza en iyi din hizmeti sunma gayreti içerisinde olacağım. Misyonumuz sevecen, kuşatıcı, kucaklayıcı ve birleştirici olmaktır. Biz buradaki yapacağımız hizmetleri daha önceki çalıştığımız görev yerlerinde olduğu gibi kadirşinas cemaatimiz, vefakâr-cefakâr din gönüllüsü görevlilerimiz ve sağduyulu sivil toplum örgütlerimizle birlikte aynı şevk ve heyecanla ilçemize hizmet edeceğimize olan inancım tamdır. Allah (c.c) bu yolda bizi mahcup etmesin diye dua ediyor, saygı, sevgi ve muhabbetle tüm Saimbeylili kardeşlerimi kucaklıyorum. Şu katiyen unutulmasın ki Müftülük kapısı ve gönül kapısı sonuna kadar açık olan bir İlçe Müftüsü kardeşiniz vardır. Çalışmak bizden başarı Rabbimizdendir" dedi.