29.04.2017

SEVGİ EVLERİNDE KUTLU DOĞUM PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Adana İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdrülüğü Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Müdrülüğünün ortaklaşa düzenlediği Kutlu Doğum Programı Sevgi Evlerinin salonunda yapıldı. Adana İl Müftü Yardımcısı Ahmet Celalettin Altunkaya, Aile ve Ssoyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ayten Şahin, dernekler ve çocukların katıldığı program, kurumda görev yapan din görevlilerimizin büyük gayretleriyle hazırlandı. Çocukların şiir, ilahi, koro, sema gösterisiyle renklendirdiği program, büyük takdir topladı.

Peygamber efendimizin çocuk sevgisi ve çocuklara verdiği değer konusunda İl Müftü Yardımcımız Ahmet Celalettin ALTUNKAYA bilgiler verdi. Program dua ve gül takdimiyle sona erdi.