15.04.2018

AİLE OKULU KATILIM BELGELERİ VERİLDİ

Adana İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından açılan AİLE OKULU (Elele Verdik- Gönül Gönüle Geldik) Projesi kapsamında Vaiz Fadime Taş tarafından 11 hafta boyunca evli çiftlere aile seminerleri verildi.

Eğitime katılan ailelere Adana İl Müftüsü Hasan Çınar tarafından belgeleri verildi. Çınar, konuşmasında şunları söyledi: “Adana İl Müftülüğü olarak aileleri önemsiyoruz, toplumun temel taşı olan aileler, dini ahlaki değerlerin öğrenildiği yerlerdir. Aileler sabır, şükür, kanaat, sevgi, saygı, fedakârlık gibi değerlerle varlığını devam ettirir. Dünya hali, bazen mutlu bazen kızgın olabiliyoruz. Ancak birbirimizi idare etmesini de bilmeliyiz, aile olmak bunu gerektirir.” dedi.

Aile Okulu Seminerlerine katılan aileler, böyle bir çalışmayı başlattığı için İl Müftümüz Hasan Çınar hocamıza teşekkür ettiler.