13.06.2017

Yaz Kur’an Kursları Açılışında Adana Müftüsü Hasan ÇINAR Çocuklarla Buluştu.

Okulların tatil olmasıyla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çocuklara yönelik Kur’an öğretimi, Hz. Peygamberin hayatı, ahlak ve inanç esasları gibi derslerin verileceği iki aylık eğitim dönemini kapsayan yaz Kur’an kursları Adana ilindeki cami ve Kur’an kurslarında eğitime başladı.

2017 yılı yaz Kur’an kurslarının açılış gününde Seyhan İlçesi Külliye Camiinde öğrencilerle bir araya gelen Adana İl Müftüsü Hasan ÇINAR;  öğrencilere yaz Kur’an kursunun önemini anlatarak iki aylık yaz Kur’an kursu dönemini en verimli şekilde değerlendirmelerini istedi.

‘Kur’an Ayında Kur’an ile Buluşalım’ temasıyla 12 Haziran 2017 tarihinde eğitim dönemine başlayan yaz kursları üç dönemlik eğitimin ardından 18 Ağustos Cuma günü sona erecek.