14.02.2017

ŞEHİT PİYADE UZMAN CAVUŞ GÖKHAN KILIÇ DUALARLA UĞURLANDI

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki El-Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ ile yaşanan çatışmada Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın naaşı, Yüreğir ilçesi Sarıçam Mahallesi'ndeki baba evinde helallik alındıktan sonra Sabancı Merkez Camisine getirildi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılıç için Merkez Camii’nde düzenlenen törene, Vali Mahmut Demirtaş, Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İncirlik 10. Tanker Üs Komutanı Tuğgeneral İsmail Günaydın, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Adana Eski Milletvekili Necati Çetinkaya, askeri erkan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Şehit ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında İl Müftümüz Hasan Çınar tarafından kıldırılan cenaze namazı ve okunan Kur’an-ı Kerim ve dualar eşliğinde Asri Mezarlık Şehitliği’nde toprağa verildi.

Diyanet camiası olarak şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.