27.07.2016

Şehit Özel Harekât Polisi Memuru Metin Malkav, Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Mardin'de bölücü terör örgütü PKK teröristlerin yola döşediği bombayı patlatması sonucu şehit olan Özel Harekât Polisi Memuru Metin Malkav Adana’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Dün gece karayolu ile memleketi Adana'ya getirilen şehidin naaşı için bu Sabancı Merkez Camisi'nde tören düzenlendi.

Şehit ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında İl Müftüsü Arif Gökce tarafından kıldırılan cenaze namazı ve okunan duaların ardından Şehit Özel Harekât Polisi Memuru Metin Malkav okunan dualar eşliğinde Kabasal Mezarlığı'nda  toprağa verildi.

Defin töreninin ardından Vali Mahmut Demirtaş, şehidin naaşına sarılı olan Türk Bayrağını şehidin babası Mehmet Malkav’a teslim ederek, başsağlığı dileğinde bulunup Allah’tan sabır diledi.

Düzenlenen törene Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri ve mülki erkân, şehidin ailesi ile vatandaşlar katıldı.